BlackWolws server RPG forum


[Regulament]School Instructors

Distribuiţi

Vizitator
Vizitator

[Regulament]School Instructors

Mesaj Scris de Vizitator la data de Mar Sept 09, 2014 10:37 pm

Cine nu are TOATE licenţele nu intră în School Instructors!

Chatul facţiunii (/f).
Nu aveţi voie să ABUZAŢI de limbajul de messenger, skype. Puteţi folosi: lol, wow, etc, dar nu în cantităţi mari. Aveţi voie şi cu emoticons, dar cu măsură. Cine abuzează va primi Faction Warn.
Nu aveţi voie să faceţi AFACERI pe /f. Cine încalcă regula va primi Faction Warn.
Nu aveţi voie să faceţi spam sau să folosiţi caps-lock. Cine încalcă regula va primi Faction Warn.
Nu aveţi voie să vorbiţi urât sau să înjuraţi. Cine încalcă regula va primi Faction Warn sau /uninvite (în funcţie de caz).
Nu aveţi voie să vă certaţi. Cine încalcă regula va primi Faction Warn sau va fi demis (în funcţie de caz).
Nu aveţi voie să vorbiţi despre câţi clienţi aţi avut sau câte licenţe aveţi, nici să-i întrebaţi pe ceilalţi colegi. Cine încalcă regula va primi Faction Warn.
Nu întrebaţi de rank-up sau de prime. Cine încalcă regula va primi Faction Warn.
Nu aveţi voie să daţi /togfam, pedeapsă: Faction Warn.Excepţie făcând membrii rank 4+ care dau test log cu 2 sau mai multe persoane.

Skinuri.
Skinurile trebuie respectate şi purtate conform rankului deţinut. Cine poartă skin de rank mai mare primeşte Faction Warn. ATENŢIE !!! Cei cu rank mai mare au voie să poarte skinuri de rank mai mic!
Nu aveţi voie să purtaţi skinul de fată dacă sunteţi băiat decât pentru ocazii speciale. Cine încalcă regula primeşte Faction Warn.
Veţi purta skinurile în funcţie de imaginea de mai jos.
uJY1zvF.png

Licenţele.
Nu aveţi voie să daţi licenţe fără testele corespunzătoare (excepţie făcând la jucătorii de level mai mare de 50)! Cine încalcă această regulă va fi demis (Dacă nu aveţi minim 2 săptămâni în facţiune primiţi faction punish 60/60).
Comanda /startlesson îi permite jucătorului să conducă un vehicul fără ca acesta să deţină licenţa, iar această comandă se va folosi numai la testele pentru flying şi sailing.Cei care abuzează de această comandă vor fi demisi cu FP 60/60 + Warn de la admin.
Nu aveţi voie să folosiţi comanda /startlesson pentru a ajuta jucătorul să meargă cu maşina facţiunii, indiferent că este la testul pentru Materials License sau alt test (Pedeapsă: demitere cu FP 60/60 în cazul în care nu aveţi 2 săptămâni în facţiune).
Cu cei de level 50+ procedaţi în acest fel: cereţi /showlicenses, îi întrebaţi ce licenţe vor, anunţaţi că e la voi, luaţi banii (SUMA TOTALĂ, de exemplu dacă vor Weapon şi Flying License luaţi direct $2.800), anunţaţi că e la voi pentru acele licenţe şi anunţaţi pe rând fiecare licenţă (le daţi pe rând fiecare licenţă).
Este strict interzis să oferiţi licenţe cuiva fără testele complete (sau să oferiţi licenţe cu teste date incorect) sau fără BANI, sau pentru o sumă mai mare sau mai mică, indiferent de oferte sau persoane. În caz că veţi fi prins, riscaţi Faction Warn sau demitere (în cazul în care sunteţi în perioada de teste, demitere cu 60/60 Faction Punish).
Este strict interzis ca fiind membru School Instructors, să ceri /startlesson unui coleg. Se pedepsesc ambii membrii (cel care a dat şi cel care a primit). Nu există a doua abatere la astfel de lucruri. Este de-ajuns o dată să încălcaţi această regulă şi veţi fi demişi din School Instructors.
Este strict interzis să daţi licenţe celor de pe Black list (este datoria celui care testează un jucător să verifice topicul cu Black List ). (Pedeapsă: demitere).
Când luaţi o persoană pentru testare, sunteţi obligaţi să anunţaţi pe /f playerul cu care daţi test şi licenţa pentru care îl testaţi (regula aceasta trebuie respectată de fiecare membru de la rank 1 la rank 4). Nerespectarea acestei reguli duce sancţionarea cu Faction Warn, până la demitere.
Reinoiti licenţele DOAR când clientul are 50 de ore sau mai puţin. Cine nu face acest lucru va avea raportul anulat şi va fi sancţionat cu Faction Warn. Pentru mai multe detalii verificaţi "Raport de activitate".
Atunci când un rank 1 are nevoie de rank 2+ pentru licenţe, rank 2+ are obligaţia de a merge la rank 1, NU INVERS. Cine nu respectă regulă primeşte Faction Warn.
În cazul în care vreți să părăsiți facțiunea, NU aveți voie să folosiți comanda /givelicense cu scopul de a avea 300 de ore la fiecare licență. De asemenea nu aveți voie să cereți / să primiți /givelicense de la un coleg. În cazul în care aveți nevoie de licențe, le primiți, dar trebuie să stați în facțiune o perioadă de minim 7 zile fără a vă depune demisia. În caz contrar cel care a primit /givelicense primește FP 60/60 indiferent de vechimea în facțiune. Nu vă ''jucaţi'' cu comanda /givelicense înainte să părăsiţi facţiunea.
Când anunţaţi pe /f că începeţi un test pentru o licenţă, trebuie să puneţi la sfârşiţul propoziţiei în paranteză şi HP-ul pe care barca / avionul sau elicopterul îl are în momentul începeri testului. Acelaşi lucru trebuie să îl faceţi şi când terminaţi testul.
Nu aveţi voie să folosiţi comanda /repair în timpul testelor, mai ales în timpul testelor pentru licenţele flying şi sailing. Pedeapsă: Faction warn.
Nu aveţi voie să daţi 2 sau mai multe teste în acelaşi timp. Pedeapsă: Faction warn.
Doar cei de rank 2+ le pot acorda licente celor de level 50+. In cazul in care un rank 1 (Trainee) acorda licentele unui level 50+ acesta va fi pedepsit cu Faction warn.

    Acum este: Mier Sept 19, 2018 7:20 pm